2010. május 11., kedd

Tervezés (2) - Sorrendiség

1) Amin már túl vagyunk :)

1.1) Beköltözés előtti felújítás
1.2) Tetőtér kitakarítása
1.3) Födém szigetelése


2) Amin éppen dolgozunk

2.1) Könnyűszerkezetes fal építése: egészen a gerincig, hogy a szomszédoktól szó szerint elszigeteljük magunkat, ugyanis nincsen megfelelően szigetelve sem a tetőszerkezetük, sem pedig a mennyezeti födémjük, mi pedig szeretnénk a lehető legoptimálisabb hő és hangviszonyok között élni.
2.2) Ácsszerkezet portalanítása és újbóli kezelése gombák és rovarok ellen a faanyagvédelmi szakvéleménynek megfelelően.

3) Ami még idén hátra van

3.1) Fürdőszobai kémény lebontása
3.2) Gázkazán cseréje elektromos vízmelegítőre
3.3) Tetőfedés: Cserepek, cseréplécek eltávolítása, a szarufák felszínének kezelése faanyagvédőszerrel, a tetőfólia, majd ellenléc-léc felhelyezése, ablakok beépítése, bádogos munkák, cserepezés, kúpozás. (nagy vonalakban)
3.4) Födém járófelületének kialakítása (OSB): lépcsőfeljáró helyének kivágása, fürdőszobai feljáró lezárása, szélső födémgerenda áthelyezése
3.5) Tetősík szigetelése: ha télig nem jutunk el a párazáró rétegig, akkor nem szabad elkezdenünk! A szarufák közét 15cm vastagságban kőzetgyapottal kitöltjük, majd a szarufák felszínén párazáró fóliával lezárjuk. Ezután jön majd még rá szigetelés, de ez valószínűleg csak télen, vagy jövő tavasszal.

4) Ami idén nem fér bele
4.1) Tetősík szigetelés befejezése (ez még talán igen)
4.2) Gipszkarton ferdefalak és térdfalak és válaszfalak kialakítása
4.3) Víz-gáz-fűtés szerelés
4.4) Elektromos hálózat újjáépítése
4.X) Földszinti munkák
4.Y) Külső hőszigetelés, festés
4.W) Garázs megépítése, sufni lebontása
4.Z) Kert rendbetétele

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése